Monday, March 23, 2009

continue: letters from my sys to me =D

ni plak ialah beberapa pucuk surat yang dihantar dari kakak saya untuk saya dan adik2. time ni dia dah pandai dh speaking2 walaupun dengan broken grammar. good try sys! =D







* im going to be auntie soon! take gud care or your health and baby's health of course. get ready, mujahid/mujahidah is coming to the world..insyaAllah. may Allah makes it easy for u, sys. we all pray the best for u =)

Comment received from my sys:
salwa_bee said...

subhanallah, astaghfirullah.
k salwa gelak sorg2, rasa mcm tak percaya those were my writings 11 years ago, :) english was very bad, hehehe....

shi, jzklh for bringing up all the memories... love the family very much. thank u for the prayers.. pls pray for us always ya!

take care, and salam rindu kpd semua..


7 comments:

shida ahmad said...

sweet nye..=) miss my sys jugak..huhu

team said...

so sweet...

sHi said...

to shida ahmad & team:
sweet kan..saya sayang kakak saye! sangat2 =D

salwa_bee said...

subhanallah, astaghfirullah.
k salwa gelak sorg2, rasa mcm tak percaya those were my writings 11 years ago, :) english was very bad, hehehe....

shi, jzklh for bringing up all the memories... love the family very much. thank u for the prayers.. pls pray for us always ya!

take care, and salam rindu kpd semua..

sHi said...

haha..dear sys, ok r tu, time tu form 1, terer dh ckp english dgn adik beradik ni..hehe

waiyyaki dear..i love our family too.

take gud care of ur health, cant wait to c ya.

by the way, our youngest adik, maman, ckp tak sbr nk tgk perut kak salwa membesar..hihi.. =D

Nur Iman said...

hehe..sweetnye surat2 kakak shi ni =D..suke old2 memories cenggini..best ye ada kakak =D

sHi said...

alhamdulillah masing2 ada rezki n amanah yang Allah bagi kan nad =D