Monday, February 23, 2009

hepi 17th bufday to Adik

sudah lama tidak pulang ke rumah menunaikan hak pada ibu bapa dan keluarga. maka, weekend lepas kami satu family Ismaz seramai 7 orang dapat juga berkumpul bersama untuk celebrate bufday adik kesayangan kami di rumah. petang itu, ayah amik saya di UM, mak pula amik kakak saya di KLIA. sampai di taman perumahan, kereta kami bertembung di jalan dan mulalah aktiviti keluarga kami kalau naik 2 kereta. masing2 wat2 tak kenal je bile kete masing2 kat sebelah menyebelah =D

dah 17 tahun dah adik Maman ni rupanya. dulu kecik comey je. skrg dh besar pjg, lagi besar dari kakak2nye. this year SPM, jgn main2, mesti score tau adik!

:: Maman menyuap mak tersayang ::
...ibunya yang telah mengandung dan melahirkan dengan penuh susah payah... (46:15)

:: menu special mak - Mee goreng, salad, ayam & udang BBQ ::

:: Maman dapat tshirt baru "Band of Ikhwah" ::
49:10 tu bukan 49 nisbah 10 ye, adik..tu maksudnya surah yang ke 49 dalam Quran, ayat 10. "Sesungguhnya mukmin itu bersaudara...


2 comments:

straungu said...

49:10 tu bukan 49 nisbah 10 ye, adik..tu maksudnya surah yang ke 49 dalam Quran, ayat 10

huhu!klaka pulak ayt ni..Happy Birthday kpd adik Shi!! (^^)/

sHi said...

mmg kelaka. shi n kakak shi masing2 gelak bila dia ckp gtu. tu la..tak penah nk rujuk quran. nisbah lak dia cakap. hehehe...