Tuesday, August 12, 2008

happy 27th anniversary to mak ayah

okay, this is my special post for today. i did order online delivery cuppycake special for mak ayah's 27th anniversary, 060808. alhamdulillah, cuppycake selamat sampai di rumah this noon. to Kak Aja, thank u so much, u did superb! really worth it. i luv it. sape2 nak order, u can visit http://onepiecebakery.fotopages.com/. tak menyesal punyer, Kak Aja sangat kreatif! n surely cuppycake Kak Aja sangat sedap. sHi dah rasa, guaranteed. =)

to my beloved mak dan ayah, semoga mak ayah hepi dengan pemberian ikhlas dari kami anak-anakmu. selamat makan ye! saaaayang mak, saaaayang ayah sgt2!!! =D

to Maman n Hassan, simpan tuk Kak Syera skit, this friday Kak Syera balik. janganlah habiskan..huhuu...~

* some of my fwens said dat its too expensive, yeah it is, but for me, jasa dan pengorbanan mak ayah sgt mustahil untuk dibalas oleh kite. ni saja yg ku mampu untuk gembirakan hati mereka sedikit. sungguh, memang ianya hanya sangat sedikit berbanding apa yang mereka lakukan dari dalam perut mak hingga lah sekarang, sudah berusia 22 tahun hidup di dunia ini. so, apa salahnya berbelanja lebih sedikit untuk the only mak dan ayah kandung yang kite ada kan? =)

3 comments:

salwa_bee said...

salam shi,
i know you are strong..
stay strong ya! must always believe that Allah arrange the best for us..

love fillah..

salwa_bee said...

salam shi,

stay strong ya!
believe that everything is arranged by Allah...

loves fillah.

sHi sYaHirAH HaNiM iDRiS said...

wslm dear sys,
i know, my decision is right. Allah is the best planner.im looking 4ward rite now. =)

jzkk!