Friday, January 30, 2009

Brotherhood Muslimah T-Shirt !!!

anda inginkan Tshirt yang

--> labuh ?
--> longgar ?
--> design yang cantik ?
--> sedap dipakai ?
--> berunsurkan dakwah ?
--> dan sesuai bagi wanita muslimah ?

sesuai untuk sendiri atau diberi sebagai hadiah pada sahabat dan keluarga tersayang. =)


--> price from RM34 - RM38 only (delivery charge not included)
--> available in size M, L, XL, XXL, 3XL
--> kindly double click the pic above to view larger poster
--> interested ? feel free to contact me, sHi:

email : syahirah86_ismaz@yahoo.com
YM : syahirah86_ismaz


ingatlah, pakaian melambangkan keperibadian seseorang muslimah. mari membeli sambil berdakwah ! =D

8 comments:

suriana said...

assalamualaikum..
nak tanye akak terima tempahan dr luar negara tak?klu boleh nak tempah t-shirt,novel dengan pin yang comel2 tu skali..hehe=D

sHi said...

wslm wbt suriana..leh akak tahu mcmne leh dpt blog akak ye? n luar negara tu kat ne ye? insyaAllah..jika diizinkan Allah, boleh nak pos ke sana. hehehe =)

suriana said...

oh ade sorg kawan link-kan blog akak kat ym dia..mase tu entri psal wudhuk.tula 1st time saya mengunjung ke sini..hehe
saya skarang kat hiroshima.email sue_sak87@yahoo.com..saya ada add ym akak tp belum approve kot;)

sHi said...

aha..suriana ni satu uni dgn nieza eh? hiroshima uni kan. hehe..td ym dgn dia. afwan su, akak dh add ym tp ym mcm prob, nanti su buzz je akak keh.

p/s: wahaa..entry pasal wudhu ye. tu dh lama dh tu..alhamdulillah2.. su takde blog?

the hazim said...

perniagaan dah worldwidwe ni..mantap

sHi said...

alhamdulillah syukur..moga perniagaan ini dapat memberi manfaat pada umat islam..juga menjadi saham pahala pada semua. =)

Pelajar France said...

Wah2, ni ambik dari abang Ammar eh. Best2

sHi said...

salam ukhwah palajar france, still study in France eh?

abang Ammar? mungkin juga kot. tak bape tahu sgt owner nye sape sbb hanyalah ejen =)